Millanen Blogi

Tervetuloa Millanen Blogiin! Millanen Blogin perustin, koska halusin kanavan, jossa voin ilmaista itseäni ja kertoa osaamisestani paremmin. Perustin hiljattain oman yrityksen Millanen Design. Yritys keskittyy graafiseen suunnitteluun ja kuvittamiseen. Ajattelinkin, että voisin blogissani kertoa uuden yrittäjän elämästä ja haasteista sekä tietenkin esitellä paremmin tekemiäni projekteja. Olen harrastanut pitkään valokuvaamista, joten omia kuviani tulen näyttämään täällä myös. Lisäksi matkustelen silloin tällöin ja matkoillani käyn aina tilaisuuden tullen sukeltamassa. Olen käynyt PADIn Advanced Open Water Diver kurssin ja haaveissa olisikin joskus lähteä kuvaamaan paremmin vedenalaistakin maailmaa. Katsotaan toteutuuko haaveeni jo parin viikon päästä.. Tykkään myös käydä erilaisissa taidenäyttelyissä. Kotona minua odottaa akvaario ja Coton de Tulear -rotuinen koira Aapo. Eiköhän näissä olekin jo kirjoittamisen aiheita!

Tervetuloa seuraamaan blogiani!